Υπηρεσίες

banner image

Μεταφορική Κασαγιάννης 
Μεταφορές - Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία μας “Μεταφορική Κασαγιάννης” η οποία εδρεύει στην οδό Φράγκων 12 στην Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο των μεταφορών - μετακομίσεων και αποτελεί την πλέον αξιόπιστη και ποιοτική λύση για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση. 
 
Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία δίνοντας μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και στις ανάγκες των πελατών μας. Ως ειδικοί στις μετακομίσεις μεριμνούμε για όλα τα στάδια της μεταφοράς ή μετακόμισης που θα μας αναθέσετε και εγγυόμαστε την ασφάλεια των αντικειμένων σας.
 
Διαθέτοντας σύγχρονο ιδιωτικό στόλο οχημάτων και έμπειρη ομάδα που απαρτίζεται από μόνιμο και υπεύθυνο προσωπικό, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση σε όλη την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα. 
 
Σας δίνουμε πολλαπλές λύσεις, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο για την μεταφορά ή την μετακόμισή σας. Η πολυετής εμπειρία μας, η εξειδίκευσή μας στον τομέα μας και η αγάπη μας για το αντικείμενο, μας καθιστούν την καλύτερη επιλογή για μεταφορές και μετακομίσεις. 

Υπηρεσίες


Φέρνουμε εις πέρας τις υποχρεώσεις μας με σιγουριά και υπευθυνότητα.
Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε κάθε πελάτη, συνδυάζοντας ταχύτητα, συνέπεια, ασφάλεια και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μεταφορική Κασαγιάννης  | Μεταφορές - Μετακομίσεις 
Κεντρικό γραφείο: Φράγκων 12 / Θεσσαλονίκη  Αποθήκη: Καλοχώρι Ολύμπου 29 / Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310517807, 2310533996 Κιν: 6984331731, 6947323765, 6944423032
 
Μεταφορές Θεσσαλονίκη
Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη
Μεταφορές Εμπορευμάτων Θεσσαλονίκη
Μεταφορές Επίπλων Θεσσαλονίκη

Οικονομικές Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη